ΗΒΗ

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ΔΙΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόσπασμα συνέντευξης Politic.gr: -Σε περίπτωση που ο λαός σας έστελνε με την ψήφο του στο Κοινοβούλιο, ποια θα ήταν τα πρώτα μέτρα που θα προωθούσατε;


ΔΙΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόσπασμα συνέντευξης Politic.gr:

-Σε περίπτωση που ο λαός σας έστελνε με την ψήφο του στο Κοινοβούλιο, ποια θα ήταν τα πρώτα μέτρα που θα προωθούσατε; 

#politic.gr#δίσκουπαρασκευή#βιβή#συνέντευξη#υποψήφιοςβουλευτής#ν.πέλλας#ελλήνωνσυνέλευσις#εθνοσυνέλευση#έθνος#εθνικέςεκλογές#κοινοβούλιο#

 

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, και συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες Ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/09/2012 για την μεταβατική περίοδο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, να γίνει άμεση εκταμίευση και να δοθεί σε κάθε Έλληνα/δα πολίτη που είναι καταγεγραμμένος/η στους εκλογικούς καταλόγους το ποσό των 20.000 ευρώ ως άμεση ανακούφιση και στήριξη μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα που έχουν προγραμματισθεί ύψους 2,3 τρις ευρώ.

Θα συσταθούν επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Οι τέσσερις βασικές ομάδες επιτροπών θα είναι: Ι. Θεσμικό Συμβούλιο – Βουλή, 1.0. Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου στο να προβούν στα κάτωθι: 1.1. Οικονομικός Έλεγχος, 1.2. Λειτουργικός-Εκτελεστικός Έλεγχος-Ανασυγκρότηση, 1.3. Επιτροπές Δικαίου, Θεσμοθέτησης και Κατάρτισης Νομοσχεδίων, 1.4. Δικαστική Αρχή και Πειθαρχικό Σώμα. Θα σας αναφέρω και ένα παράδειγμα: Στον Οικονομικό Έλεγχο, η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου Χρέους θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο, την αξιολόγηση και τη δομή του Δημοσίου Χρέους σε βάθος χρόνου, ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών.

Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πώς δημιουργήθηκε το Δημόσιο Χρέος, ποιοι ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ΄ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ . Επίσης Επιτροπή Ελέγχου για την διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας, γεωστρατηγικών  περιουσιών, συμβάσεις ( πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής ),Επιτροπή Ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία, Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων ( Λειτουργίας τους, Εγγυήσεις και Βάρη, διαχείριση Κεφαλαίων και Επενδύσεις που έγιναν από αυτά, Συγχωνεύσεις, Κεφαλαιοποιήσεις και Ανά κεφαλαιοποιήσεις, Μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100% της δομής, Περιουσιακό Χαρτοφυλάκιο, Χρηματοοικονομικά Εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, Λειτουργία και Συμβάσεις με δανειολήπτες ). Επιτροπή Ελέγχου των Εξοπλιστικών Ταμείων και των Ταμείων Μυστικών Κονδυλίων. 

Επιτροπή υπεύθυνη η οποία θα προβεί στον έλεγχο της βασικής δομής όλων των Υπουργείων ως προς την λειτουργία, στον τρόπο που λαμβάνονται και εκτελούνται καθώς και εποπτεύονται οι αποφάσεις, οι συμβάσεις, οι διαγωνισμοί, οι προμήθειες κ.ο.κ. ώστε να υπάρχει καθαρή εικόνα για όλα τα θέματα της διοίκησης και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτές. Το ίδιο θα συμβεί και για όλα τα Περιφερειακά γραφεία, της Νομαρχίες, και τις Δημοτικές Αρχές. Και τέλος θα δημιουργηθούν Ειδικές Επιτροπές οι οποίες θα ερευνήσουν όλες τις περιοχές της Ελλάδος και κάθε πτυχή,  θα καταγράψουν τα πραγματικά σημερινά δεδομένα, τις σχετικές συμβάσεις με εξωτερικούς φορείς, διαχείριση και τις πραγματικές ανάγκες σε όλα τα επίπεδα και αυτό αφορά: την Οικονομία, την Υγεία-Φαρμακοβιομηχανία, την Εργασία- Κοινωνικές Ασφαλίσεις, την Γεωργία- Κτηνοτροφία- Τροφική Αλυσίδα, την Πολεοδομία-Χωροταξία-Περιβάλλον, την Ναυτιλία, την Παιδεία-Βιβλία-Ελληνική Γλώσσα, τον Πολιτισμό-Αθλητισμό, το Εμπόριο-Βιομηχανίες-Βιοτεχνίες κ.ο.κ. Στον χώρο του αθλητισμού θα γίνει απόλυτος έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των μεγαλοπροέδρων και συγκεκριμένα θα αναδείξουμε ποιοι αγαπούν τον αθλητισμό και ποιοί το κάνουν επάγγελμα. Άρα με τα παραπάνω κατανοούμε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις δεν θα προσπεράσει τίποτα, δεν θα καλύψει κανέναν όλα στο Φώς μέχρι να λάμψει η Αλήθεια και το Δίκαιο“.


ΔΙΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Υπ. Βουλευτής Ν.Πέλλας

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2019-2023: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2019-2023: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ